×


  Sunt de acord cu termenii și condițiile pentru prelucrarea datelor mele personale

  Ziua Copilului: sport, distracții și cadouri la întreprindere

  Ziua Copilului este o zi specială în care întreaga comunitate constată importantă valoarea preocupării pentru copii. În acest an, administrația S.R.L. „Bălți – Gaz” împreună cu Comitetul Sindical au organizat o adevărată zi de sport, creativitate și distracție pentru copiii angajaților.

  Micii oaspeți au participat la competițiile sportive „Starturi Vesele”, antrenându-se în diverse probe. Copiii au fost organizați în echipe, ceea ce le-a permis să cultive prietenia, spiritul de echipă și fiorul de competiție. Fiecare participant a primit medalii și diplome, iar echipele distinse au împărțit premii și distincții.

  O atenție deosebită a fost oferită copiilor care au luat parte la concursul de desen „Ilustrez cartea mea preferată”, organizat de Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice (FSCRE). Desenele participanților au fost organizate sub forma unei expoziții, creând o atmosferă de creativitate și admirație. Toți participanți au fost premiați pentru a-i inspira să continue creativitatea.

  Sărbătoarea a fost reluată de minunații animatori, care au organizat concursuri amuzante, jocuri și dansuri. Ei le-au oferit zâmbete copiilor și au făcut ca sărbătoarea să fie și mai nemaipomenită pentru ei.

  La finalul evenimentului, fiecare copil a primit câte un cadou și dulciuri în semn de atenție și grijă.

  O adevărată sărbătoare a copilăriei, a distracției și protecției a devenit Ziua Copilului, desfășurată în cadrul întreprinderii.

  Dragi copii! Azi sărbătorim minunea și magia copilăriei. Păstrați-vă curiozitatea vie și nu încetați niciodată să explorați lumea minunată din jur. Fiecare zi să vă aducă noi aventuri și multe motive pentru a zâmbi.

  La mulți ani de Ziua Copilului!

  Balti-Gaz