×


  Sunt de acord cu termenii și condițiile pentru prelucrarea datelor mele personale

  Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sistemul gaze

  Dragi veterani, stimați colegi!

  Vă aducem cele mai calde felicitări cu ocazia zilei profesionale – Ziua Lucrătorului din sistemul de gaze. Industria gazelor joacă un rol important în economia țării. Istoria formării și dezvoltării sale – este istoria căutărilor, descoperirilor, realizărilor, depășirii dificultăților și rezolvării problemelor complicate. Cuvinte speciale de recunoștință pentru veteranii industriei noastre – celor oameni, care mulți ani în urmă, necătînd la condițiile dificile de muncă, au creat industria de la zero.

  Generațiile ulterioare de lucrători a sistemului de gaze au consolidat rezultatul obținut și au depus mult efort în dezvoltarea industriei gazelor. Și astăzi putem fi mândri nu numai de realizările muncii grele ale pionerilor, ci și de soluțiile inovatoare, profesionalismul și tăriei de caracter a lucrătorilor din domeniul gazelor ce activează în prezent.

  Sărbătoarea este o ocazie excelentă de a mulțumi celor, cărora profesionalismul înalt și atitudinea responsabilă față de munca grea contribuie enorm la dezvoltarea acestei industrii.

  Din toată inima, Vă doresc sănătate, prosperitate, optimism, încredere în viitor și noi realizări în acest domeniu de activitate dificil și extrem de important.

  Cu respect, directorul SRL „Bălți-Gaz”

  Ruslan Antoniuc

  Balti-Gaz