×


  Sunt de acord cu termenii și condițiile pentru prelucrarea datelor mele personale

  Tinerii de azi, viitorul de mâine

   

  Federaţia Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică şi Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE) la data de 27 mai 2022, în cadrul Forumului Comisiei de Tineret al FSCRE 2022, a finalizat concursul, organizat pentru tinerii membri de sindicat, cu genericul  „Tinerii de azi, viitorul de mâine”, având ca obiectiv conștientizarea de către tinerii sindicaliști a rolului esențial al Sindicatului în protejarea drepturilor și intereselor de muncă și social-economice ale salariaților.

  Concursul  s-a desfășurat în câteva etape:

  Etapa 1 –  instruirea online conform tematicii aprobate;

  Etapa 2 – elaborarea eseului „Sindicatul de astăzi – provocări și perspective” și a videoprezentării  „Eu sunt tânăr lider sindical”;

  Etapa 3 – prezentarea eseului și videoprezentării de către finaliștii concursului în cadrul Forumului Comisiei de Tineret FSCRE 2022;

  Etapa 4 – desfășurarea probei „Victorina sindicală” în cadrul Forumului Comisiei de Tineret FSCRE 2022.

  Din cadrul S.R.L. „Bălți-Gaz” au participat la concurs 4 tineri, membri de organizația sindicală primară, și anume:

  • Anna-Maria Mihailevscaia – șef Secția Juridică;
  • Olimpia Secureanu – controlor, filiala „Bălți-Gaz”;
  • Ecaterina Eșanu –maistru SIG, filiala „Fălești-Gaz”;
  • Stanislav Șelegheda – lăcătuș, filiala „Glodeni-Gaz”.

  Aprecierea prestaţiilor concursanților a fost efectuată de către juriu și, ca rezultat al evaluării, locul II i-a revenit dnei Anna-Maria Mihailevscaia.

  Comitetul Sindical al S.R.L. „Bălți-Gaz” aduce mulțumiri participanților pentru implicarea activă în activitățile de toate nivelurile, aprofundarea abilităților de reprezentare a drepturilor tinerilor în domeniul relațiilor sociale și de muncă, promovarea imaginii S.R.L. „Bălți-Gaz”.

  Comitetul Sindical S.R.L. „Bălți-Gaz”

  Balti-Gaz